Wie of wat is 

Ten Brinke zorg & Advies?

Mijn naam is Anne-Mieke ten Brinke. Ik ben opgegroeid op het terrein van de Agrarische Hogeschool te Dronten, tussen bos, akkerbouw en dieren. Als kind fietste ik met mijn kip op mijn bagagedrager, keek toe hoe er kalfjes en lammeren werden geboren, plukte bramen en haalde verse melk en eieren op de boerderij.

Ik heb een zorgopleiding gevolgd, heb gewerkt en gaandeweg ben ik me meer gaan richten op de coördinerende en administratieve kanten van de zorg. Vanuit mijn netwerk werd ik gevraagd om mee te kijken bij het inrichten van een kwaliteitssysteem voor een zorgboerderij en zo is het balletje gaan rollen.

Sinds 2014 ondersteun ik zorgboeren op het gebied van kwaliteit. Mijn werkzaamheden de afgelopen jaren zijn heel divers geweest. Van het oplossen van kleine knelpunten tot het “doorstarten” van een zorgboerderij die op bedrijfsmatig, zorginhoudelijk en administratief gebied volledig was vastgelopen. Bij complexe casussen werk ik samen met andere partijen. Bij mijn werk staat centraal dat het kwaliteitssysteem iets toe moet voegen voor de boer zelf, zijn bedrijf en zijn deelnemers. 

Wanneer het alleen een dode checklist is, ervaart de boer dit als ballast, terwijl het zeker een bonus kan zijn. Verder wil ik zorgboeren bewust maken dat hun zorgaanbod echt meerwaarde heeft. De rust, de fysieke inspanning en de prikkelvrije omgeving waarin de zorg plaatsvindt heeft een positief effect op iedere doelgroep.

Door mijn werk in de afgelopen jaren heb ik nog meer respect gekregen voor deze mensen die iedere dag -en soms ook ’s nachts- hun zorgboerderij runnen, met hun team, hun deelnemers en daarnaast hun agrarische bedrijfsvoering. Het is mijn passie om met mijn kennis en ervaring deze stoere ondernemers te ondersteunen, zodat er zoveel mogelijk tijd gaat naar datgene waarvoor ze het doen: zorg voor mens en dier.

Contact
Grafhorsterweg 57
8271 CB, IJsselmuiden

06-52546984
info@tenbrinkezorgadvies.nl
www.tenbrinkezorgadvies.nl

© 2020 Diender Consultancy  
Alle rechten voorbehouden 
Webdesign & ontwikkeling: Lot's of Graphics

© 2021 Ten Brinke zorg & advies  | Alle rechten voorbehouden | Webdesign & ontwikkeling: Lot's of Graphics